Voimaa vertaistuesta

23.3.2020 klo 10:00

Älä jää yksin pohtimaan liity jäseneksi vertaistuesta saat voimaa ja kuulet muiden kokemuksia. Tervetuloa tapahtumiimme!

Allergia- , Iho- ja Astmayhdistysten vertaistoimijat ovat vapaaehtoisia, jotka jakavat tietojaan ja tarjoavat tukea mielellään - maksutta ja luottamuksellisesti.  He auttavat, kun tarvitset ymmärtävää keskusteluseuraa tai käytännön neuvoja. He ymmärtävät pulmia, joiden kanssa joutuu painiskelemaan, kun perheenjäsen sairastuu - he ovat olleet samassa tilanteessa aiemmin. Heille on myös kerääntynyt paljon arvokasta tietoa, joka helpottaa arjessa selviytymistä. Vertaistoimijat ovat siis arjen asiantuntijoita, joiden tarjoama vertaistuki yhdessä ammattilaisten tarjoaman tiedon ja tuen lisäksi auttaa arjessa selviytymisessä.

Älä jää yksin pohtimaan, liity jäseneksemme, saat mukavaa vertaistukea ja  eri teemoille rakennettuja jäseniltoja. Tervetuloa joukkoomme!

Jäseneksi voit liittyä   Allergia- Iho- ja Astma Liiton sivulla. Liittomme hallinnoi jäsenrekisteriämme  ja laskuttaa ja perii jäsenmaksut.

Jäsenmaksu on 27 euroa, kattaen kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Lisäksi voit myös halutessasi  liittyä rinnakkaisjäseneksi liittomme organisaatin esim iho liitto tai atopialiitto rinnakkaisjäsenyys 10 euroa/vuosi. Jäsenyyksiin  sisältyy 4 kertaa vuodessa ilmestyvä   Allergia- Iho-ja Astma Liiton lehti ja paljon jäsenetuja eri yrityksistä, niin paikallisia kuin valtakunnallisiakin.

Seuraa nettisivujamme!

Jäsenyys kannattaa.

Allergia-, Iho-ja Astmaliitto ry  on yli 50 vuotta vanha liitto